Головна Новини Бізнес бюджет Шмигаль назвав дату подачі проекту Держбюджету-2021 до Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль назвав дату подачі проекту Держбюджету-2021 до Верховної Ради

Проєкт держбюджету необхідно передати до Верховної Ради не пізніше 15 вересня

12 вересня 2020, 15:07 comments1189
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Міністерство фінансів подасть проєкт бюджету на 2021 Верховну Раду 15 вересня. Про це повідомляє "Голос України".

Шмигаль назвав дату подачі проекту Держбюджету-2021 до Верховної Ради

Глава уряду акцентував увагу на тому, що проєкт держбюджету на наступний рік буде поданий в обмежені українським законодавством терміни. За його словами, є основні параметри, які сьогодні доопрацьовуються, дискутуються.

Денис Шмигаль впевнений, що в поточному році проєкт Державного бюджету на 2021 рік буде прийнятий вчасно. Згідно з нормами Бюджетного кодексу Кабмін повинен подати документ до парламенту не пізніше 15 вересня.

Нагадаємо, основним законопроєктом під час наступної сесії парламенту буде документ про державний бюджет на 2021 рік. Про це в інтерв'ю DW заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Чи зможуть нардепи прийняти держбюджет, з огляду на загальну нестабільну ситуацію (корона-криза, економічні та політичні проблеми), а також, чи можуть з'явитися більш важливі законопроєкти, "Коментарі" розбиралися разом з експертами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини