Головна Новини Бізнес новини компаній "А мені яка різниця?": Коломойському не шкода для Медведчука частини акцій "1+1"
commentss НОВИНИ Всі новини

"А мені яка різниця?": Коломойському не шкода для Медведчука частини акцій "1+1"

Олігарх Ігор Коломойський дізнався про частину Віктора Медведчука в групі "1+1" тільки з декларації бізнесмена

11 червня 2020, 20:08 comments2062
Поділіться публікацією:

Український бізнесмен і олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому нічого не було відомо про частку акцій іншого олігарха Віктора Медведчука в структурі телеканалу "1+1". Про це повідомляє "Радіо Свобода", посилаючись на коментар Коломойського журналістам проекту "Схеми".

"А мені яка різниця?": Коломойському не шкода для Медведчука частини акцій "1+1"

Так, за словами бізнесмена, персонально він дізнався про це тільки, коли прочитав декларацію Медведчука за 2019 рік і це стало для нього новиною.

"Для мене це новина. Порядок наступний. Ми отримали цю інформацію. Телеканал повинен у десятиденний строк надіслати запити: коли відбулося відчуження, як відбулося відчуження і чому не повідомили. Тобто чому повідомили? Чому про це дізнаємося з декларації?", — підкреслив Коломойський.

При цьому він додав, що причетність такої токсичної фігури як Віктор Медведчук в загальній групі медіаресурсів його не особливо хвилює.

"А мені яка різниця? Він не єдиний власник. Навіщо обговорювати — комфортно не комфортно, якщо це від мене не залежить? Якщо Суркіс продав Медведчуку. Як я можу на це вплинути? Якщо мова йде про Bolvik, то раніше там був Суркіс. Тепер у декларації написали, що власниця Марченко", — зазначив олігарх, додавши, що для нього особистості Суркіса і Медведчука завжди були тотожні і взаємопов'язані.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з рейтингом української версії Forbes, Ігор Коломойський не увійшов навіть до п'ятірки найбагатших людей України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини