Головна Новини Бізнес новини компаній АМКУ відкрив справу проти Roshen - компанія заперечує всі звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

АМКУ відкрив справу проти Roshen - компанія заперечує всі звинувачення

Звинувачення стосуються періоду 2018-2019 років

21 серпня 2020, 16:41
Поділіться публікацією:

Антимонопольний комітет України порушив справу проти групи компаній, які входять до складу Roshen, підозрюючи їх у монополії на ринку виробництва кондитерської патоки. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

АМКУ відкрив справу проти Roshen - компанія заперечує всі звинувачення

Станом на 2018 і 2019 роки у Roshen були структурні особливості, які змушують говорити про монополістської положенні. Тим більше, серед суб'єктів власності були найбільші виробники патоки крохмальної (сиропів) в Україні. За наявними даними, Roshen встановлювала різні ціни за цей період часу, не маючи конкуренції, адже поставка сиропів з Росії була заборонена, а ціни в українського виробника різко підвищилися

Сама ж компанія відповіла на звинувачення АМКУ. За словами прес-служби Roshen, на даний момент ніякого звинувачення від АМКУ на адресу компанії не надходило. У той же час у Roshen, запевнили: якщо такі звинувачення надійдуть, то кондитери будуть максимально сприяти розслідуванню, адже їм приховувати нема чого. Також прес-служба запевнила, що в своїй роботі компанія не порушує ніяких законів України.

Як раніше писали "Коментарі", українська кондитерська компанія Roshen і російська кондитерська компанія Рот Фронт сперечаються в Європейському суді з прав на етикетку для цукерок "Ромашка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини