Головна Новини Бізнес новини компаній Арешт майна у виробника "Семок": політолог розповів про ознаки замовної справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Арешт майна у виробника "Семок": політолог розповів про ознаки замовної справи

Найбільший виробник снеків опинився під атакою рейдерів, вважає український політолог

11 червня 2020, 16:03 comments1178
Поділіться публікацією:

СБУ повинна боротися зі шпигунами, а не кошмарити бізнес. Таку думку опублікував політолог Артем Бронжуков. Свою замітку на сторінці в Facebook він присвятив історії з арештом майна виробника закусок з Дніпропетровської області. У своїй публікації Бронжуков посилається на заяву слідчого СБУ в Сумській області. Зокрема, політолог заявляє: "Читаю чергову новину про те, як за заявою слідчого СБУ в Сумській області арештовано майно найбільшого виробника снеків, який розташований в Дніпропетровській області. Виглядає як тупа розводка. Порушено кілька років тому виробництво по фізичній особі, її звинуватили в страшних антидержавних зрадах. Справа кілька років лежала без руху. Потім комусь захотілося "віджати" прибуткове підприємство. Група компаній випускає "Семки", "Козацька слава", має нішу на ринку, зачепити нічим. Про встановлення хоча б якийсь формального зв'язку між підприємством і старою справою — ніхто не заморочується".

Арешт майна у виробника "Семок": політолог розповів про ознаки замовної справи

Далі експерт називає вартість арештованого майна — загальна сума становить 16 млн гривень. Пізніше майно передали в АРМА, де управляти заводом призначають якихось "нових власників".

Політолог нарікає, що більшість новин на сайті СБУ присвячені участі служби у перерозподілі бізнесу і пропонує виключити спецслужби з управління бізнесом.

"Контора" повинна ловити шпигунів, і їх у нас вистачає. А корупцію треба почистити спочатку у власних лавах", -вважає Бронжуков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини