Головна Новини Бізнес новини компаній "Укроборонпром" купив Forbes за 43,5 тис. гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укроборонпром" купив Forbes за 43,5 тис. гривень

Концерн "Укроборонпром" закупив 500 журналів Forbes

27 червня 2020, 14:47 comments3937
Поділіться публікацією:

Державний концерн "Укроборонпром" замовив 500 примірників журналу Forbes. Сума угоди склала 43 500 гривень. Така інформація опублікована на сайті системи публічних закупівель Prozorro. Згідно з простою арифметикою, ціна одного примірника склала 87 гривень, в той час як роздрібна вартість на ринку — близько 150 гривень.

"Укроборонпром" купив Forbes за 43,5 тис. гривень

Відзначається, що червневий випуск видання став першим після перезапуску журналу.

Українська версія журналу належала компанії UMH, яку прямо пов'язують з Борисом Ложкіним. Останній номер українського журналу вийшов у січні 2017 року.

”Укроборонпром” купив Forbes за 43,5 тис. гривень - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", Державне підприємство "Медичні закупівлі України" перевірить аудиторська служба України. Про це йдеться на сторінці підприємства в Facebook.

Повідомляється, що ревізія триватиме з 25 травня до 7 липня. Так, перевірка торкнеться діяльності підприємства за період з 1 листопада 2018 року по 31 травня поточного року. В підприємстві заявили, що готові вчасно і в повному обсязі надати всі документи, що стосуються їх діяльності. І ще сподіваються, що аудитори проведуть неупереджену та прозору оцінку діяльності ДП, в тому числі, і щодо процесу закупівлі засобів індивідуального захисту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини