Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія Citigroup зробила найбільшу помилку в історії Уолл-стріт
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Citigroup зробила найбільшу помилку в історії Уолл-стріт

Працівники компанії помилково відправили 900 мільйонів доларів не за адресою

16 серпня 2020, 17:23 comments3829
Поділіться публікацією:

Працівники великого відділу кредитних операцій банку Citigroup перерахували 900 мільйонів доларів компаніям, що надали позику американському косметичного гіганта Revlon, який контролює мільярдер Рональд Перельман. Пізніше Citigroup назвав це "канцелярської помилкою" і зажадав повернути гроші. Про це повідомляє Bloomberg.

Компанія Citigroup зробила найбільшу помилку в історії Уолл-стріт

Станом на вечір п'ятниці, 14 серпня, ніхто з кредиторів косметичної компанії не демонстрував готовність повернути гроші Citigroup, уточнює Bloomberg. Представник інвестбанку відмовився від коментарів. Представник Revlon повідомив агентству, що компанія не виплачувала свій борг або будь-яку його частину кредиторам.

Bloomberg називає подію "однією з найбільших помилок за всю історію Уолл-стріт". "Це канцелярська помилка ціною мільярд доларів, — зазначив сказав колишній радник з реструктуризації і банкрутства Майкл Стентон.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Нью-Йорку хуліган пошкодив статую бика на Уолл-стріт.

У повідомленні говориться, що порушником виявився 42-річний Тевон Варлаков з Далласа. Він вдарив музичним інструментом по голові і рогам бронзової статуї і пошкодив його, залишивши розлом і подряпини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини