Головна Новини Бізнес новини компаній Компанію "Інтертелеком" готуються оголосити банкрутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанію "Інтертелеком" готуються оголосити банкрутом

"Інтертелеком" передала частину своїх 4G-частот конкуренту "Київстар"

30 серпня 2020, 15:38 comments3723
Поділіться публікацією:

Господарський суд Одеської області почав розглядати справу про визнання банкрутом відомої CDMA-компанії "Інтертелеком". Про це повідомляє "Перший діловий" . Відомо, що перше засідання відбудеться 10 вересня.

Компанію "Інтертелеком" готуються оголосити банкрутом

Так, згідно з матеріалами, оператор "Інтертелеком" намагався отримати ліцензію формату 4G разом з трьома іншими — лідерами українського ринку. Це було в поточному році. Однак вищеназвана компанія не оплатила ліцензію, перенісши термін оплати на 1 липня 2020 року.

Інвестори заявили про готовність оплати, але в червні поточного року компанія проходила процедуру в Європейському банку. Таку інформацію подав заступник гендиректора Олексій Халюк. Станом на 1 липня грошей за ліцензію від "Інтертелекому" ніхто так і не побачив, а Халюк звільнився. Також стало відомо, що "Інтертелеком" частину своїх частот 4G вже віддав на користь одного з лідерів мобільних операторів в Україні — компанії "Київстар".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський інженер Ілон Маск став володарем стану понад 100 млрд доларів. Велика частина з цього отримана від 21% акцій Tesla, за даними Forbes. Акції Tesla, які починали торгуватися по 17 дол. За штуку в 2010 році, зросли на цілих 3,5% в ранковій торгівлі до рекордного максимуму в 2318,49 дол.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини