Головна Новини Бізнес новини компаній Лоукостер Wizz Air стане знову літати з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лоукостер Wizz Air стане знову літати з України

Авіаперевізник Wizz Air відновлює міжнародні рейси з України

18 червня 2020, 09:59 comments1575
Поділіться публікацією:

Авіакомпанія Wizz Air відновила роботу своєї бази в Міжнародному аеропорту "Київ". Таку заяву зробили в прес-службі компанії.

Лоукостер Wizz Air стане знову літати з України

Так, згідно наданої інформації, перельоти з Києва будуть здійснюватися у такі країни, як Угорщина, Німеччина, Данія, Естонія. Планується також запуск рейсів до Греції і Великобританії.

Для реалізації планів по відновленню авіасполучення в компанії ввели нові правила для пасажирів, які спрямовані на те, щоб знизити ризик захворювання на COVID-19. Співробітники компанії повинні забезпечити соціальну дистанцію між пасажирами на посадці в літак. Будуть посилені також санітарні заходи в салонах. Своїм пасажирам лоукостер рекомендує купувати послуги, використовуючи інтернет, щоб зменшити присутність громадян в аеропорту.

"Протягом перельоту пасажири повинні носити захисні маски, а екіпаж — рукавички. Крім того, пасажирам роздають дезінфікуючі серветки. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіка прибирання WIZZ всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином", — уточнили в компанії.

Українцям вже доступні рейси в Афіни (Греція), Біллунд і Копенгаген (Данія), Таллінн (Естонія), Берлін Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпциг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина), Будапешт (Угорщина) і Лондон Лутон (Великобританія).

Як повідомляв портал "Коментарі", Польща відновила авіасполучення, однак Україна до переліку не потрапила. Міжнародне сполучення з Польщею доступний лише для громадян Європейського союзу і Європейської асоціації вільної торгівлі, крім туристів з Великобританії, Швеції та Португалії. У зв'язку з цим, рейси, які були заплановані на 17 червня, довелося скасувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини