Головна Новини Бізнес новини компаній Найдешевший тариф "Київстар" для пенсіонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдешевший тариф "Київстар" для пенсіонерів

Це гарне рішення для громадян похилого віку, які не хочуть переплачувати за зайві сервіси, а тільки здійснювати дзвінки

30 квітня 2021, 18:46 comments60485
Поділіться публікацією:

Мобільний зв'язок став базовою потребою кожної людини від малого до великого, і її важливість в суспільстві важко переоцінити. Українські оператори стільникового зв'язку пропонують масу різноманітних тарифів, які можуть задовольнити потреби окремих клієнтів, включаючи і найменш соціально захищених — пенсіонерів.

Найдешевший тариф "Київстар" для пенсіонерів

Найдешевший тариф "Київстар" для пенсіонерів - фото з відкритих джерел

У минулому році українська телекомунікаційна компанія "Київстар" представила свій новий пакет послуг під назвою "Дзвінки для батьків", за який абонент повинен платити по 60 гривень щомісяця. Він створений спеціально для тих, хто не використовує мобільний інтернет, а лише голосовий зв'язок. Це гарне рішення для громадян похилого віку, які не хочуть переплачувати за зайві сервіси, а тільки здійснювати дзвінки.

За словами директорату "Київстару", в компанії хочуть, щоб тарифи мобільного оператора відповідали потребам всіх абонентів, тому був створений цей самий доступний тариф.

Найдешевший тариф ”Київстар” для пенсіонерів - фото 2

Що надає найбільш вигідний пакет послуг "Дзвінки для батьків":

— необмежені розмови та дзвінки в мережі Київстар;
— 100 МБ мобільного інтернету на кожен день;
— вартість 60 копійок за хвилину на дзвінки інших операторів або ж стаціонарні номери на території України;
— безкоштовний доступ до більш, ніж 50 телеканалів КіевстарТВ;
— необмежене використання всіх соцмереж, а також мессенджерів;
-пакет із 10 смс на день, вартість яких 3 гривні (вони нараховуються тільки в тому випадку, якщо клієнт користується послугою, і діють протягом доби);

Незважаючи на те, що даним тарифом не передбачено користування мобільним інтернетом, мегабайти даються для того, щоб власники смартфонів змогли оновлювати месенджери або інші потрібні програми.

Підключення пакета послуг
Почати використовувати вигідний пакет Київстар: тарифи для пенсіонерів можуть клієнти, які досягли 60-річного віку. При цьому вони повинні бути в числі клієнтів "Київстару" більше, ніж три місяці. Перейти на даний тарифний план також можуть громадяни, які в місяць підключення пакета досягають віку 60 років. Саме підключення проводитися в разі наявності контракту / договору.

Щоб почати використовувати пакет, клієнтам "Київстар", у яких укладено договір з оператором, потрібно з'явитися в будь-який фірмовий магазин. Громадянам з передплаченим зв'язком — в точку "Київстар", скориставшись на місці послугою "Міграція". Також під час відвідування магазину потрібно взяти з собою стандартний пакет документів — паспорт та ідентифікаційний код.
Відзначається, що під час переходу на даний доступний тарифний план номер абонента залишається колишнім. Також відомо, що на один паспорт клієнт може підключити не більше, ніж два номери з таким тарифним планом.

Найдешевший тариф ”Київстар” для пенсіонерів - фото 3
Плата за тариф
У день підключення пакета з рахунку знімається 60 гривень. Після цього оплата за послуги, що входять в пакет, здійснюється рівними частинами відповідно до кількості днів у місяці. Приблизна щоденна вартість пакета "Дзвінки для батьків" дорівнює двом гривням.

Додаткові відомості про тариф
У компанії наголошується, 30 днів — мінімальний період використання пакета з моменту його підключення. Коли встановлений термін закінчується, оператор може внести зміни в тариф згідно з нормами державних законів.
Користуватися доступним пакетом послуг можна на всій території країни, крім ОРДЛО. Можливість користування тарифом "Дзвінків для батьків" може також бути обмежене в зоні проведення бойових дій.
Перша секунда телефонної розмови коштує рівно стільки ж, скільки хвилина.

Абонент отримує 100 МБ мобільного інтернету, в разі, якщо щомісячний пакет (ціна 60 гривень) оплачений. В іншому випадку, мегабайти не будуть нараховані, відповідно доступу до інтернету не буде. Щоб перевірити кількість використаних мегабайт, необхідно ввести комбінацію цифр * 252 #.
Найдешевший тариф ”Київстар” для пенсіонерів - фото 4
Раніше портал "Коментарі" писав, що 29 квітня, народні обранці в залі парламенту прийняли за основу законопроект №4555, який передбачає підвищення пенсій для чорнобильців. Для цього з державного бюджету в 2021 році планують перерахувати 526,5 мільйона гривень. Такі надбавки отримає 39 481 пенсіонер. Зокрема, людям з першою групою інвалідності планують збільшити пенсію на 3810 гривень, а її загальна сума складатиме 16 080 гривень. Пенсіонерам із другою групою інвалідності до виплат хочуть додати 2020 гривень, що сумарно збільшить виплати до 12 987 гривень. Людям із третьою групою інвалідності додадуть 788 гривень. Розмір їхньої пенсії сягатиме 8 917 гривень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Микола

3 квітня 2022, 09:14

Київстар, як завжди, "замилює" очи та вуха. Точки продажу не працюють, оператор каже що тариф не 60грн., а 75грн., вірити цей "фірме" не можно.

Анатолий

7 січня 2022, 11:21

Микола, буде спрос ,буде обман, люди сами дають жрать другим

Микола

3 листопада 2021, 12:32

У моєї мами Іващенко Антоніни Кирилівної телефон номер 0678825852 уже роками. Їй 83 роки. Інтернетом вона не користувалася ніколи і не користується в даний час. Працівники оператора Київстар в м. Бахмач Чернігівської області на днях розторгнули із нею договір і вимагали наполегливо та нагло на сплату нового тарифу 130 грн, в наданні їй тарифного плану для пенсіонерів або "Дзвінки для батьків" їй відмовили. Як Вас ШАНОВНІ розуміти? Звертається Син Микола.

Віра Дмитрівна

10 жовтня 2021, 18:15

Питання: чи можна перевести номер телефону пенсіонера на тариф для пенсіонерів без його присутності, але з його документами?


Новини