Головна Новини Бізнес новини компаній Студент, який здійснив "замах" на Януковича, став топ-менеджером Укрзалізниці (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Студент, який здійснив "замах" на Януковича, став топ-менеджером Укрзалізниці (відео)

Дмитро Романюк буде займатися відносинами компанії з органами влади

17 липня 2020, 16:22 comments1333
Поділіться публікацією:








Дмитро Романюк очолить вертикаль управління Укразилныци, яка буде відповідати за управління взаємовідносинами з органами державної влади України. Про це повідомляє "Новий час" з посиланням на пресслужбу компанії.

Студент, який здійснив "замах" на Януковича, став топ-менеджером Укрзалізниці (відео)

Романюк став відомим після "замаху" на кандидата в президенти України Віктора Януковича у 2004 році під час передвиборчої кампанії. Студент кинув у Януковича яйцем, від чого той відразу впав.


На цей час у керівника дві вищі освіти, Романюк — кандидат економічних наук. Останнім часом працював помічником губернатора Івано-Франківської області.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як Укрзалізниця прокотила пасажирів у вагонах для худоби. Пасажири вагона-плацкарта ПАТ "Укрзалізниця", який слідував по маршруту Апостолове-Херсон, потрапили під дощ, оскільки дах поїзда повністю продірявилася. Публікації з відео інциденту опублікував громадський діяч Дмитро Короп.

Інцидент стався 30 червня, але офіційних коментарів з нього залізниця не надала, так само нічого не знають про нього в службі підтримки УЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини