Головна Новини Бізнес новини компаній У Запоріжжі будуть збирати автомобілі Renault
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі будуть збирати автомобілі Renault

ЗАЗ буде випускати автомобілі Renault для українського ринку

10 вересня 2020, 14:57 comments1103
Поділіться публікацією:

"Запорізький автомобілебудівний завод" (ЗАЗ) заявив про початок виробництва легкових автомобілів Renault. Про це йдеться в повідомленні на сайті підприємства.

У Запоріжжі будуть збирати автомобілі Renault

У ЗАЗ повідомили, що перед запуском виробництва підприємству довелося модернізувати складальні лінії, щоб вони відповідали стандартам якості компанії "Groupe Renault". Так, на заводі розгорнута система Alliance Production Way, яка буде проводити контроль якості вироблених автомобілів.

Відзначимо, автомобілі планують випускати для українського ринку.

Раніше "Коментарі" писали, що на дороги України пустять так звані фантомні патрулі Національної поліції - автомобілі без розпізнавальних знаків, які будуть вимірювати, з якою швидкістю їздять українські водії. Патрульні авто забезпечать спеціальними пристроями, які дозволять фіксувати всі порушення, що відбуваються поруч з "фантомною" машиною.

"Коментарі" раніше також розповідали про те, що автовиробники Hyundai та Kia оголосили про відкликання майже 600 тисяч автомобілів з 2013 по 2015 модельних років, щоб усунути проблему з витоком гальмівної рідини у гідравлічному блоці управління антиблокувальної гальмівної системи. Вперше про проблему було повідомлено у 2018 році, і автовиробник займався розслідуванням. Hyundai повідомив, що двигун може спалахнути, навіть якщо автомобіль не буде заведений.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини