Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрзалізниця" відкриває продаж квитків у Львів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" відкриває продаж квитків у Львів

З 26 червня поїзди "Укрзалізниці" починають курсувати за чотирьма популярними напрямами у Львів

24 червня 2020, 11:57 comments1236
Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" відкриває продаж квитків у Львів

З 26 червня ПАТ "Укрзалізниця" запускає три потяги з Києва і один з Одеси в один з найпопулярніших напрямків для туристів — Львів. Про це повідомляє прес-служба залізниці в Телеграм.

Також відзначається, що поїзди, які через обмежувальні заходи проїжджали через центральний львівський вокзал без зупинки, тепер будуть зупинятися, а пасажири зможуть виходити для подальшого відвідування міста.

Що стосується прямих напрямків у Львів, то держкомпанія оголошує про відкриття таких поїздів:

№743 / 744 Дарниця, Київ — Львів;

№715 / 716 Київ — Львів;

№91 / 92 Київ — Львів;

№12 / 11 Львів — Одеса.

"Зараз ми закінчуємо роботи по призначенню зазначених поїздів і вже незабаром відкриємо продаж квитків", — зазначив в. о. голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії під час руху поїзда "Київ-Москва" з нього зняли два десятки громадян України.

"Від російської сторони лише відомо, що громадянка КНР повертатися на територію України не буде у зв'язку з тим, що вона розміщена в одному із медзакладів. Крім того, за наявною інформацією, вагон з іншими пасажирами, які в ньому перебували, знаходиться в обсервації, однак невідомо, де саме. У вагоні під час контролю, крім громадянки Китаю, перебували ще 21 людина, з яких 13 громадян України,. В тому числі 2 провідника, а також 6 громадян Росії і по одному громадянинові з Узбекистану і Канади", — сказав речник Держприкордонслужби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини