Головна Новини Бізнес новини компаній Відеосервіс TikTok має намір залучити 2 млрд доларів інвестицій
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеосервіс TikTok має намір залучити 2 млрд доларів інвестицій

Вартість китайської материнської компанії TikTok досягне 180 млрд доларів

6 листопада 2020, 09:47
Поділіться публікацією:

Китайська ByteDance Ltd, яка є материнською компанією TikTok, веде переговори про залучення 2 млрд доларів від великих інвесторів.

Відеосервіс TikTok має намір залучити 2 млрд доларів інвестицій

За даними CB Insights, в ході останньої оцінки вартість компанії визначили на рівні 140 млрд доларів. Джерела припускають, що умови нового фінансування можуть змінюватися, оскільки остаточного рішення сторони ще не досягли. Втім, представник ByteDance не став коментувати суму залучених інвестицій.

ByteDance, який називають найдорожчим стартапом у світі зазнає труднощів у зв'язку з тим, що адміністрація Дональда Трампа заборонила TikTok в США. На думку чиновників сервіс є загрозою національній безпеці країни.

Зараз в компанії розглядають варіанти продажу частки в таких гігантах як Oracle Corp. і Walmart Inc., хоча переговори застопорилися на час виборів.

Як повідомляв портал "Коментарі", Пакистан оголосив про зняття заборони на TikTok після запевнень китайської компанії в тому, що вона буде піддавати цензурі "непристойний і аморальний" контент. Китайський додаток для обміну відео було заборонено 9 жовтня у відповідь на "ряд скарг з різних верств суспільства на аморальний і непристойний контент", який воно розміщувало на своїй платформі. За даними веб-сайту Statista, у TikTok близько 14 мільйонів користувачів в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини