Головна Новини Бізнес економіка Близький до ДТЕК Ахметова депутат вимагає звільнити голову НКРЕКП Тарасюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Близький до ДТЕК Ахметова депутат вимагає звільнити голову НКРЕКП Тарасюка

За словами Волинця, на п'ятницю 18 вересня заплановане засідання Антикризової енергетичного штабу, де будуть розглянуті кадрові питання

15 вересня 2020, 19:14
Поділіться публікацією:
Народний депутат від "Батьківщини", голова Незалежної профспілки гірників України та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець вимагає звільнити голову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), Валерія Тарасюка.
"Зареєстрував звернення до Національного агентства з питань запобігання корупції про порушення вимог Закону України" Про запобігання корупції "на ім'я прем'єр-міністра України Дениса Шмигаль про припинення повноважень члена НКРЕКП Тарасюка Валерія Володимировича", — написав Волинець на сторінці в Facebook, опублікувавши відповідний документ.
Він підкреслив, що регулятор, НКРЕКП повинен бути незалежним, але у Тарасюка є особисті інтереси в роботі комісії і він не може приймати об'єктивні рішення.
"Регулятор повинен бути незалежним. Однак наскільки можливо прийняття об'єктивних чи неупереджених рішень, виконання чи невиконання певних дій членом НКРЕКП, в конкретному випадку Валерієм Тарасюком, якщо є приватний інтерес в роботі Нацкомісії? Сподіваюся, що повноважні органи приймуть об'єктивне рішення з цього кадрового питання" , — додав Волинець.
Він також повідомив, що на п'ятницю 18 вересня заплановане засідання Антикризової енергетичного штабу, де будуть розглянуті кадрові питання.
"Порядку денного ще немає, проте один з найбільш актуальних питань, рішення якого здатне серйозно впливати на стан як енергетичної, так і вугільної галузей, — кадровий. Кадри, які якщо і не вирішують все, однак від професіоналізму і сумлінності яких так багато залежить", — підкреслив Волинець.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нардеп від партії "Голос" оприлюднив статті головного фінансового закону на 2021 рік і в яких вказується, що витрати на роботу Офісу Президента і самого лідера країни збільшені за рік на 39 відсотків, а на президентське державне управління — на 33 відсотки.

Близький до ДТЕК Ахметова депутат вимагає звільнити голову НКРЕКП Тарасюка

Джерело: politeka.net



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини