Головна Новини Бізнес економіка Ціни на нафту стали різко знижуватися: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на нафту стали різко знижуватися: названі причини

Вартість нафти Brent впала нижче 43 доларів за барель

4 липня 2020, 06:00 comments2048
Поділіться публікацією:

Ціни на нафту впали нижче 43 дол. за барель у п'ятницю, оскільки зростання кількості нових випадків коронавірусу викликає стурбованість тим, що попит на паливо знову може зупинитися. Про це пише Reuters.

Ціни на нафту стали різко знижуватися: названі причини

Сполучені Штати повідомили про більш ніж 55 тис. нових випадків захворювання коронавірусом в четвер, що є новим щоденним глобальним рекордом по пандемії. Зростання числа випадків зараження припускаэ, що зростання робочих місць в США, яке підскочило в червні, може знову зупинитися.

Нафта марки Brent подешевшала на 38 центів, або 0,9% – до 42,76 дол. за барель, а американська West Texas Intermediate (WTI) – на 44 центи, або 1,1%, до 40,21 дол.

Обидва бенчмарки виросли більш ніж на 2% в четвер, на тлі значного зростання кількості робочих місць у червні в США і падінням запасів сирої нафти в США. Brent все ще знаходиться на шляху до тижневого зростання на 4%.

Ознаки відновлення економіки, а також падіння пропозиції після рекордного скорочення поставок Організацією країн-експортерів нафти та її союзників, відомого як ОПЕК , допомогли Brent зрости більш, ніж в 2 рази-з 21-річного мінімуму нижче 16 дол. за барель, досягнутого в квітні.

Раніше "Коментарі" писали, що Павлоградський хімічний завод буде виробляти паливо для ракетних комплексів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини