Головна Новини Бізнес економіка Десять покупок, про які люди схильні шкодувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять покупок, про які люди схильні шкодувати

Перш ніж щось купувати, краще добре подумати

30 вересня 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

У цьому списку можна знайти туристичні спорядження, домашні тренажери, кухонну техніку і багато інших речей. А про яку зроблену покупку хоч раз жалкували ви? Про це пише видання obozrevatel.

Десять покупок, про які люди схильні шкодувати

Десять покупок, про які люди схильні шкодувати. Фото: pixabay

Відеокамера зараз втрачає свою актуальність, оскільки у людей є хороші мобільні телефони, які впораються з цією задачею не гірше. До того ж, носити з собою об'ємну відеокамеру не так зручно, як смартфон.

DVD може у когось ще стоїть вдома, але користуватися ним люди починають все рідше. Зараз перегляд фільмів і серіалів перемістився в онлайн, тому немає потреби діставати давно забутий DVD.

Недешеве туристичне спорядження є сенс купувати тільки тим, хто регулярно ним користується. А якщо ж ви, як і більшість людей, вибираєтеся з наметами лише раз на рік, то підійде що-небудь простіше. Наприклад, спальний мішок або невеликий намет.

Дороге весілля точно позначиться на вашому гаманці. Але ви отримаєте законне свідоцтво про шлюб і в сукні за 100 доларів, і в наряді за 5000 доларів. Тому варто задуматися, чи потрібно так багато грошей на це витрачати? Або краще провести скромне святкування, але не влазити при цьому в борги?

Домашній принтер може і потрібна річ, але заміна чорнила і картриджів можуть коштувати стільки ж, скільки і сам принтер.

Крокоміри втрачають свою популярність, тому що на зміну їм прийшли зручні фітнес-трекери або звичайні смартфони.

Домашній тренажер забере досить багато простору у вашому домі. До того ж, його ціна не найприємніша, тому вигідніше буде придбати абонемент в спортзал.

Соковижималка, хлібопічка і харчовий дегідратор не надто часто використовуються на кухні. Тому зекономлені гроші краще витратити на річ, якою ви будете користуватися частіше.

Для використання домашнього басейну відведено лише короткий термін часу, а після він стає лише великою ємністю з водою. Що додає зайвої роботи по господарству, від якої можна позбутися при бажанні.

Розширена гарантія є зовсім не обов'язковою при покупці нової речі. Часто у товару вже є гарантія, тому купувати додаткову страховку не потрібно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на яких банкнотах живе найбільше бактерій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини