Головна Новини Бізнес економіка Сертифікаційні льотні випробування Boeing 737 MAX відбудуться найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Сертифікаційні льотні випробування Boeing 737 MAX відбудуться найближчим часом

Ключовий момент у поверненні до польотів Boeing 737 MAX може відбутися вже у вівторок

26 червня 2020, 22:52
Поділіться публікацією:

Американська корпорація Boeing відсторонила від польотів самий продаваний літак з березня 2019 року після двох смертельних аварій, в яких загинули 346 осіб. Сертифікаційні льотні випробування, які, як очікується, триватимуть, щонайменше, два дні, швидше за все, відбудуться вже у вівторок. Федеральне авіаційне управління (FAA) США після випробувань має затвердити нові процедури підготовки пілотів і провести деякі інші процедури. Швидше за все, літаки Boeing 737 MAX не повернуться в небо до вересня нинішнього року. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела у компанії.

Сертифікаційні льотні випробування Boeing 737 MAX відбудуться найближчим часом

Акції Boeing в ході денних торгів знизилися на 2,5%.

Федеральне авіаційне управління США заявило в п'ятницю, що команда робить прогрес в напрямку сертифікаційних польотів FAA в найближчому майбутньому. FAA вивчає документацію Boeing, щоб визначити, відповідає компанія критеріям для переходу до наступного етапу оцінки. Повідомляється, що сертифікаційні польоти відбудуться тільки після того, як авіаційне управління буде задоволене результатами перевірок.

Раніше "Коментарі" писали, що інженери компанії Boeing виявили нову несправність в програмному забезпеченні літаків 737 MAX.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини