Головна Новини Бізнес економіка Що очікує Україну на тлі другої хвилі коронавірусу: прогноз Світового банку
commentss НОВИНИ Всі новини

Що очікує Україну на тлі другої хвилі коронавірусу: прогноз Світового банку

У Світовому банку очікують, що Україна зіткнеться з новими карантинними обмеженнями та їх наслідками на тлі «другої хвилі» коронавірусу

7 жовтня 2020, 16:47
Поділіться публікацією:

Всесвітній банк прогнозує, що Україна введе нові карантинні обмеження на тлі "другої хвилі" коронавірусу в Україні. Такий прогноз з'явився на тлі стрімко зростаючого числа нових випадків зараження коронавірусом у країні. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на звіт Світового банку.

Що очікує Україну на тлі другої хвилі коронавірусу: прогноз Світового банку

У документі звертають увагу на те, що економіка України у 2020 році отримала значний удар через пандемію коронавірусу. ВВП країни скоротився на 11,4% у другому кварталі, що стало причиною падіння ВВП в першому півріччі на 6,5%.

Також у Світовому банку заявили, що очікують зниження темпу реформ в Україні.

Нагадаємо, Україна отримає 350 млн доларів від Світового банку. Таке рішення прийняли в керівництві фінансової структури — в Раді виконавчих директорів. Ця позика є першою в програмі політики розвитку у сфері економічного відновлення. Кошти підуть на підтримку критично важливих реформ, заявляють у Світовому банку. Ця позика також допоможе пом'якшити наслідки пандемії COVID-19, вважають фінансисти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини