Головна Новини Бізнес економіка У ФДМ визначилися з датою приватизації «Центренерго»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ФДМ визначилися з датою приватизації «Центренерго»

У ФДМ кажуть, що «Центренерго» потрібно приватизувати як можна швидше, щоб ні у кого не виникло корисливого бажання керувати госактивом

20 червня 2020, 12:34 comments1094
Поділіться публікацією:

Фонд державного майна (ФДМ) заявив про плани провести приватизацію ПАТ "Центренерго" у другому кварталі 2021 року. Про це з посиланням на слова голови ФДМ Дмитро Сенниченко пише "Інтерфакс-Україна".

У ФДМ визначилися з датою приватизації «Центренерго»

Повідомляється, що Дмитро Сенниченко вже підписав указ про створення конкурсної комісії для визначення радника з питань приватизації "Центренерго". Перед продажем планують провести ретельну підготовку підприємства.

Глава Фонду держмайна звертає увагу на те, що компанія не перший рік час від часу з'являється в корупційних скандалах. "Щоб ні у кого не виникало бажання управляти цим підприємством, його необхідно швидко просувати на приватизацію", – зазначив Сенниченко.

Нагадаємо, українські журналісти провели розслідування, виявивши вугільні схеми Коломойського, який через лояльний менеджмент в "Центренерго" купував російський вугілля. У той час як українське "чорне золото" лежала на складах, а наші шахтарі сиділи без зарплати. Експерти проаналізували гри на енергоринку для сайту "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини