Головна Новини Бізнес економіка В Укрпошті заявили про плани продати свій головний офіс на Хрещатикуы
commentss НОВИНИ Всі новини

В Укрпошті заявили про плани продати свій головний офіс на Хрещатикуы

Керівництво «Укрпошти» хоче побудувати новий сортувальний центр за межами Києва

11 червня 2020, 12:50 comments1261
Поділіться публікацією:

Оператор поштового зв'язку "Укрпошта" виставить на продаж свій центральний офіс, який знаходиться в Києві на вулиці Хрещатик, 22. Про це заявив генеральний директор акціонерного товариства Ігор Смілянський.

В Укрпошті заявили про плани продати свій головний офіс на Хрещатикуы

Керівник компанії зазначив, що ймовірно, за цим адресою залишиться операційний зал "Укрпошти". Іншу частину приміщення хочуть продати інвестору. Смілянський також повідомив, що попередня вартість будівлі становить близько 1 млрд грн.

Ігор Смілянський розповів про причини продажу. За його словами, будівля потребує модернізації, яка, в свою чергу, занадто дорога для компанії – 95 млн грн.

Крім офісу в центрі Києва "Укрпошта" може продати головний сортувальний центр поруч із центральним залізничним вокзалом у столиці. Виручені кошти хочуть направити на новий сортувальний центр за межами Києва.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала сьогодні за основу законопроект № 2788-д, який може дозволити "Укрпошті" надавати банківські послуги. Експерти оцінили для видання "Коментарі" відкриваються перспективи.

Зазначимо, що Національний банк України (НБУ) виступає проти прийняття даного законопроекту. У свою чергу, гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський наводив контраргументи на побоювання, висловлені представниками НБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини