Головна Новини Бізнес економіка Віктор Медведчук закликає владу відроджувати промисловість в Україні – політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук закликає владу відроджувати промисловість в Україні – політолог

Віктор Медведчук, на думку політолога, один з небагатьох українських політиків, які акцентують увагу на важливості промислового виробництва для України

24 липня 2020, 18:21 comments1258
Поділіться публікацією:

Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук неодноразово вимагав від чинної влади рішучих кроків по відродженню української промисловості. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" нагадала політолог Олександра Решмедилова.

Віктор Медведчук закликає владу відроджувати промисловість в Україні – політолог

Особливо актуальним це питання стало після негативної реакції Євросоюзу на перші спроби української влади реанімувати українське машинобудування.

Решмедилова звертає увагу на те, що сильна промисловість в Україні дозволить створити мільйони нових робочих місць, а також сприятиме значному зростанню ВВП країни. Політолог зазначає, що в нашій країні складається враження, що комусь вигідно, щоб Україна залишалася аграрною державою з дешевою робочою силою і слабо розвиненою промисловістю.

Олександра Решмедилова звертає увагу на серйозний промисловий потенціал країни, який замість скорочення необхідно відновлювати, посилювати. Водночас зараз у країні спостерігається серйозний спад промислового виробництва, який може обернутися падінням ВВП на кілька відсотків. Політолог також нагадує, що на цьому постійно акцентує увагу один з лідерів ОПЗЖ Віктор Медведчук.

"Де влада буде створювати нові робочі місця? Ми ж не можемо всі дружно йти в поля і створювати агродержаву. Саме сильне промислове виробництво призведе до істотного зростання економіки й дозволить Україні перестати ходити по світу з простягнутою рукою в пошуках нових кредитів", – зазначила Олександра Решмедилова.

Зазначимо, раніше Віктор Медведчук назвав колоніальною політикою спроби Євросоюзу заблокувати розвиток українського машинобудування. За словами політика, невдоволення Євросоюзу тим, що 15-30% комплектуючих для продукції, що імпортується машинобудування будуть вироблятися в Україні, є свідченням того, що Євросоюз проводить щодо України колоніальну політику, намагаючись остаточно перетворити нашу країну на сировинний придаток.

Раніше "Коментарі" писали, що Віктор Медведчук вважає, що сильна Україна не цікавить США, для них набагато важливіше слабка Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини