Головна Новини Бізнес економіка Всесвітній економічний форум у Давосі перенесений із зими на літо 2021 року через COVID-19 - заява
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітній економічний форум у Давосі перенесений із зими на літо 2021 року через COVID-19 - заява

Організатори Всесвітнього економічного форуму повідомили, що зустріч у Давосі відбудеться, коли ситуація навколо пандемії коронавірусу стабілізується

26 серпня 2020, 17:19
Поділіться публікацією:

Організатори Всесвітнього економічного форуму прийняли рішення перенести щорічну зустріч у 2021 році на початок наступного літа. Про це йдеться в повідомленні на сайті форуму.

Всесвітній економічний форум у Давосі перенесений із зими на літо 2021 року через COVID-19 - заява

Відзначається, що Всесвітній економічний форум не зможе відбутися у січні через пандемію коронавірусу. Водночас він залишається дуже важливим і особливо актуальним, бо країнам необхідно розробити спільну стратегію подолання економічних наслідків COVID-19.

Починаючи з 25 січня, протягом тижня форум планує провести у цифровому форматі "давоські діалоги", у ході яких ключові світові лідери поділяться своїми поглядами на стан світової економіки у 2021 році.

Конкретна дата форуму поки не повідомляється. У пресслужбі Всесвітнього економічного форуму відзначають, що її визначать після того, як будуть виконані всі необхідні для його проведення умови, а також, коли організатори будуть впевнені в безпеці для всіх учасників та приймаючої країни.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України на засіданні в середу схвалив прогноз економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки. Яких показників реально досягти, які бентежать і за яких умов реальність може виявитися кращою або гіршою за прогноз — на ці та багато інших питань відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини