Головна Новини Бізнес економіка "Заміну Смолія досі не знайшли", - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Заміну Смолія досі не знайшли", - нардеп

Президент Володимир Зеленський має намір призначити главу Нацбанку до кінця тижня

13 липня 2020, 20:55
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що дуже важливо призначити керівника Національного банку України, але конкретних прізвищ називати не поспішає. Про це розповіла народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, передає агентство "РБК-Україна".

"Заміну Смолія досі не знайшли", - нардеп

За її словами, Зеленський сьогодні був присутній на засіданні фракції, де, серед іншого, обговорювалися кадрові питання.

"Президент сказав, що дуже важливо на цьому тижні обов'язково призначити главу НБУ. Кандидатури він ще не озвучив, очікуємо в найближчі дні", — повідомила Кравчук.

При цьому парламентарій додала, що голосування за нового голову Нацбанку може відбутися в цю п'ятницю, 17 липня, у форматі позачергового засідання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селище, де проживає екс-глава Нацбанку Яків Смолій, принесли траурні вінки і труну.

"Тепер у нас одне питання: коли ж вінки і труни з'являться біля самого Нацбанку, а також під будинком в. о. голови НБУ Катерини Рожкової? Може, вже вранці? Або з понеділка?" — задаються питанням в НБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини