Головна Новини Бізнес фінанси Як великі компанії намагаються відновитися на тлі зняття викликаних коронавірусом обмежень
commentss НОВИНИ Всі новини

Як великі компанії намагаються відновитися на тлі зняття викликаних коронавірусом обмежень

Бізнес у США побоюється нових збитків на тлі можливої другої хвилі коронавірусу

30 травня 2020, 09:07 comments1699
Поділіться публікацією:

Багато компаній постраждали від викликаних коронавірусом обмежень. Протягом останніх декількох місяців компанії змушені були стримувати зростання і скорочувати витрати. Незважаючи на все це акції деяких компаній, таких як Amazon, різко виросли. Про це пише Reuters.

Як великі компанії намагаються відновитися на тлі зняття викликаних коронавірусом обмежень

Поступове зняття обмежень у деяких штатах США викликало надії на відновлення для роздрібних торговців.

У той же час деякі інвестори кажуть, що можуть пройти місяці, перш ніж споживачі будуть знову здійснювати покупки як і раніше, що робить малоймовірним, що прибутки компаній будуть зростати у найближчому майбутньому.

Вже зараз можна говорити про падіння доходів деяких підприємств на рівні 43% за рік. Рецесія, яка збережеться протягом четвертого кварталу цього року, скоротить доходи компанії на 40%, йдеться в записці дослідної фірми Trefis.

Очікується, що в наступну п'ятницю звіт про робочі місця в США покаже, що рівень безробіття виріс до 19,8% у травні, побивши рекорд квітня у 14,7%, згідно з опитуванням Reuters. Очікується, що несільськогосподарські доходи скоротяться на 7,4 мільйона доларів, додавши до 20,5 мільйона робочих місць, втрачених в попередньому місяці.

Великі компанії США, такі як Amazon.com Inc, Walmart Inc і Target Corp, які займаються реалізацією різних товарів, таких як продукти харчування, а також електроніка та ігри, можуть зіткнутися з тривалими обмеженнями в роботі під час потенційної другої хвилі вірусу.

У цілому, роздрібні компанії в S&P 500 на сьогоднішній день зросли на 12,9% за рік, що значною мірою пояснюється ралі Amazon на 31%. Швейні компанії, для порівняння, знизилися на 16,2% за той же час.

Роздрібні торговці, такі як J. Crew і J. C. Penney, вже подали заявки на банкрутство через пандемію коронавірусу, що залишає більше можливостей для компаній, які в змозі вижити і захопити частку ринку, сказав Фредерік.

Раніше "Коментарі" писали, що ціни на нафту в травні демонструють рекордний приріст, починаючи з 1999 року, незважаючи на стрімке тижневе зниження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини