Головна Новини Бізнес фінанси Число нових ФОПів наблизилося до докризового періоду – Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Число нових ФОПів наблизилося до докризового періоду – Шмигаль

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, скільки нових ФОПів та підприємств було зареєстровано в Україні минулого тижня

6 червня 2020, 17:30 comments1603
Поділіться публікацією:

Кількість нових ФОПів поступово наближується до тієї, яка була до коронакризи в Україні. Про таку позитивну тенденцію розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

Число нових ФОПів наблизилося до докризового періоду – Шмигаль

За словами глави Кабінету міністрів, антикризові заходи уряду дають перші результати.

"Кількість реєстрацій нових фізичних осіб-підприємців повернулася фактично до докризового періоду. За минулий тиждень було зареєстровано більш ніж 5 тисяч нових ФОП та майже тисяча нових підприємств", — йдеться у повідомленні.

Крім того, Шмигаль нагадав про оновлення програми кредитування "5-7-9%" — ставка на рефінансування буде знижена фактично до 0%. А також пообіцяв запуск програми "Нові гроші" для українських підприємців, яка надасть дешеві ресурси теж практично під 0%.

Відзначимо, що на різні програми кредитування бізнесу уряд закладає приблизно 10 млрд грн.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, ФОП будуть сплачувати ЄСВ за новими правилами: Зеленський підписав закон. Так, ФОП зможуть не платити мінімальний розмір ЄСВ за місяці, в яких вони не отримали прибутку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини