Головна Новини Бізнес фінанси Денис Шмигаль заявив, що в Україні через 15 років не буде грошей на пенсії
commentss НОВИНИ Всі новини

Денис Шмигаль заявив, що в Україні через 15 років не буде грошей на пенсії

За словами прем'єра, проблеми з виплатою пенсій виникнуть через демографічну ситуацію в країні

4 жовтня 2020, 21:41
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що в Україні існує ймовірність того, що вже через 15 років держава не зможе виплачувати пенсії. Про це глава уряду сказав під час лекції студентам Львівської політехніки, передає "ЛІГА".

Денис Шмигаль заявив, що в Україні через 15 років не буде грошей на пенсії

Шмигаль вважає, що проблеми з виплатою пенсій в Україні можуть виникнути на тлі старіння нації. Він зазначив, що якщо в країні буде зберігатися поточна демографічна тенденція, то уряд вже через 15 років зіткнеться з тим, що пенсії буде платити нічим.

За його словами, доведеться підвищувати податки, щоб підприємства змогли утримувати Пенсійний фонд. Водночас глава уряду акцентує увагу на тому, що підвищення податків у два і більше рази неможливе.

Альтернативою Денис Шмигаль називає накопичувальну пенсійну систему. Він заявляє, що кожен українець повинен почати самостійно турбуватися про свою пенсію.

Раніше "Коментарі" писали, що Денис Шмигаль під час відвідування Луганської області пообіцяв державну допомогу жителям, чиє житло було знищено або частково зруйноване під час пожеж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини