Головна Новини Бізнес фінанси Forbes назвав десятку найбільш високооплачуваних спортсменок в світі: серед них одна українка
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав десятку найбільш високооплачуваних спортсменок в світі: серед них одна українка

У списку - майже всі тенісистки

17 серпня 2020, 20:11 comments1207
Поділіться публікацією:

Журнал Forbes опублікував список найбільш високооплачуваних спортсменок світу. У рейтинг під номером сім увійшла і українська тенісистка Еліна Світоліна, яка за рік заробила майже шість з половиною мільйонів доларів. З цієї суми понад мільйон — за рекламні контракти.

Forbes назвав десятку найбільш високооплачуваних спортсменок в світі: серед них одна українка

Переможницею ж стала японська тенісистка Наомі Осака, сумарний дохід якої склав 37 мільйонів 400 тисяч доларів. Також в трійці тенісистки Серена Вільямс (36 мільйонів доларів доходу) і Ешлі Барті (13 мільйонів 100 тисяч доларів).

Також в десятці Бьянка Андреєску, Габрина Муругуса, Софія Кенін, Анджеліка Кербер і американська футболістка Алекс Морган.

Детально з рейтингом можна ознайомитися тут.

Як раніше повідомляли "Коментарі", журналісти американського журналу Forbes вперше склали рейтинг найуспішніших користувачів TikTok. Як виявилося, за допомогою одного лише мобільного додатка можна заробляти мільйони доларів.

Найбільш високооплачуваною зіркою TikTok виявилася 19-річна американка Едісон Рей Істерлінг. За допомогою відеороликів в додатку вона всього лише за рік заробила 5 мільйонів доларів. При цьому за її творчістю стежать близько 54 мільйонів передплатників. Завдяки цьому, колишня студентка Луїзіанського університету може пристойно заробляти на рекламі. Рей запропонували співпрацю такі компанії як Daniel Wellington і Reebok.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини