Головна Новини Бізнес фінанси Нацбанк оновив курс валют і цінних металів: що буде з гривнею після вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк оновив курс валют і цінних металів: що буде з гривнею після вихідних

Офіційні курси валют і цінних металів в Україні закінчили тиждень різнонаправлено

10 липня 2020, 16:35 comments1806
Поділіться публікацією:

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 13 липня на рівні 26,95 грн за долар, водночас курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 30,40 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Нацбанк оновив курс валют і цінних металів: що буде з гривнею після вихідних

Офіційний курс долара за останній банківський день виріс на 2 копійки – станом на сьогодні курс гривні до долара був встановлений на рівні 26,93 грн за долар. Разом з тим офіційний євро протягом останнього банківського дня подешевшав на 14 копійок – станом на 10 липня курс був встановлений на рівні 30,54 грн за євро.

Також Нацбанк встановив курс банківських металів на 13 липня. Вартість золота встановлена на рівні 48 734,05 грн за унцію, що на 66,02 грн більше, ніж днем раніше. Курс срібла встановлений на рівні 504,11 грн за унцію – на 3,49 грн менше, ніж на 10 липня. Вартість платини в понеділок буде на рівні 22 492,89 грн за унцію, що на 595,85 грн менше, ніж сьогодні.

Крім того, курс Bitcoin станом на вечір п'ятниці становить 9207,4 дол.

Нагадаємо, за даними різних ЗМІ, щомісячний заробіток голови правління "Нафтогазу" Андрія Коболєва сягав від 1,4 до 28,5 млн грн на місяць. На початку травня він заявив, що за квітень цього року його зарплата становила близько 47 тис. грн (після прийняття Верховною Радою відповідного закону, що встановив "стелю" для зарплат на час карантину). Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками щодо того, як знайти "золоту середину" між необхідністю високих зарплат топменеджер, ризиком їх корумпованості у разі, якщо вони будуть отримувати недостатньо, щоб уникнути спокус, і невдоволенням зубожілого населення щодо зарплат "небожителів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини