Головна Новини Бізнес фінанси Суркісам не сподобалася ідея Зеленського відродити футбольний стадіон в Кривбасі - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркісам не сподобалася ідея Зеленського відродити футбольний стадіон в Кривбасі - ЗМІ

На реконструкцію стадіону в Кривому Розі хочуть виділити 150 млн грн

21 вересня 2020, 16:53
Поділіться публікацією:

Депутат від ОПЗЖ Григорій Мамка нібито намагався заблокувати виділення коштів на реконструкцію стадіону "Металург" в Кривому Розі, поставивши відповідну правку до бюджетного законопроекту "на підтвердження". Про це повідомляє "Главное".

Суркісам не сподобалася ідея Зеленського відродити футбольний стадіон в Кривбасі - ЗМІ

Так, депутат Мамка минулого тижня, коли депутати ВР голосували за Законопроект № 3991, що вносить зміни до держбюджету, попросив підтвердити правку № 107. При цьому, нардеп не був її автором, а сама правка до цього була розглянута і підтримана профільним комітетом.

Відзначимо, що правка №107 передбачала виділити 150 млн грн державних коштів на реконструкцію футбольного стадіону "Металург" в місті Кривий Ріг. І якби при голосуванні за підтвердження правки в залі не набралося достатньої кількості голосів, то законопроектом № 3991 гроші для "Металурга" так і не були б виділені.

Повідомляється, що мотивуючи свою вимогу проголосувати за підтвердження правки Мамка сказав: "Прошу поставити правку № 107 на підтвердження, де під добрими гаслами ми починаємо реконструювати стадіон" Металург ", куди виділені 150 млн грн державних коштів".

За даними ЗМІ, нардеп Мамка не випадково намагався "збити" фінансування реконструкції "Металурга", тому як нібито давно співпрацює з братами Суркісами.

Варто додати, що "Металург" довгі роки знаходиться в занедбаному стані. Після доручення президента Володимира Зеленського на стадіон звернули належну увагу. Об'єкт повинен стати в майбутньому основною тренувальною базою для недавно відродженої криворізької команди "Кривбас".

Нагадаємо, експерти оцінили перспективи справи Суркісів і "ПриватБанку".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини