Головна Новини Бізнес фінанси Технологічні компанії втрачають позиції на світових фондових ринках
commentss НОВИНИ Всі новини

Технологічні компанії втрачають позиції на світових фондових ринках

Американські фондові індекси завершили волатильну сесію зі змішаними основними середніми показниками, через те, що зниження технологічних операцій продовжилося після того, як п'ятимісячне ралі припинилося минулого тижня

12 вересня 2020, 01:02 comments1237
Поділіться публікацією:

Індекс S&P 500 за підсумками тижня практично не змінився, в той час, як індекс Nasdaq 100 впав в п'ятий раз за сім днів, завершивши гірший тиждень з березня. Індекс tech-heavy виріс на 3% з максимуму до мінімуму в п'ятницю і становить 11% з вересня. Падіння індексів відбувається після того, як спекотний серпень обмежив ралі на 58% з кінця березня. Apple Inc. впав на 16% від свого 10-денного максимуму, але залишається на найнижчому рівні за місяць. Про це пише Bloomberg.

Технологічні компанії втрачають позиції на світових фондових ринках

Більшість акцій в S&P 500 зросли, причому три вгору на кожні два вниз. Індекс Dow Jones Industrial Average виріс на ралі в Nike, Dow і Caterpillar. Індекс малих капіталів Russell 2000 втратив 0,7%.

Microsoft отримала удар після повідомлення про те, що Китай не схвалює примусовий продаж американських акцій TikTok.

Казначейські облігації виросли, відправивши 10-річну прибутковість нижче 0,67%, в той час, як долар ослаб. Ієна була стабільною, нафта майже не змінилася в ціні, а золото падало.

Раніше "Коментарі" писали, що на думку американського фінансово-економічного видання "Forbes", статки 4 найбагатших американців за поточний рік зросли на 240 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини