Головна Новини Бізнес фінанси Три головні пастки кредиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головні пастки кредиту

Аби отриманий кредит не завдав збитків, потрібно не потрапляти в фінансові пастки

26 листопада 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Аби кредитування допомагало, а не збіднювало, варто знати його головні тонкощі. Щоб не допускати помилок, портал Minfin повідомив про 3 найголовніші пастки, які можуть на вас очікувати. Якщо ви врахуєте їх при отриманні кредиту, то не зазнаєте збитків.

Три головні пастки кредиту

Фото: finway.com.ua

1. Будьте уважні до акцій

Акції — це те, чим заманюють клієнта. Вони можуть здаватися дуже вигідними та чесними. Але для початку ознайомтеся з деталями та прочитайте умови. Часто в акційних пропозиціях зустрічаються підводні камені, на які практично не звертають уваги.

Перегляньте всі речення маленьким шрифтом, запитайте в менеджера все, що вас цікавить і тільки тоді, як не помітите нічого підозрілого, можете брати акційний кредит.

2. Виплачуйте все до останньої копійки

Здавалось би, що вирішують кілька невиплачених копійок. Це така дрібниця, про яку всі забувають. Через деякий час з цього дріб’язку може вирости величезна сума. Тож, краще ще раз прогляньте, чи закрили ви кредит повністю.

3. Подумайте, чи будете ви в змозі виплатити кредит

Часто буває так, що людина бере кредит не задумуючись про майбутнє. Щоб не залишитися голим та босим попросіть менеджера банку розрахувати ваш коефіцієнт допустимого навантаження. Так ви будете точно знати, варто брати кредит чи ні. Не перетворюйте своє життя на суцільний борг.

Також сайт “Коментарі” раніше повідомляв, що курс долара впав до найнижчого рівня з 2018 року.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1Fin.Biz

21 грудня 2020, 14:55

Всё правильно и по делу. Лишний раз подчеркну, с кредитами ни когда не бывает проблем и ни в какую ловушку вы не попадете, если во время и без просрочек погашать кредит.


Новини