Головна Новини Бізнес фінанси У Мінекономіки розповіли, яким буде курс долара в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінекономіки розповіли, яким буде курс долара в 2021 році

У Міністерстві економіки не бачать приводу для різкого стрибка долара

4 вересня 2020, 07:53 comments1346
Поділіться публікацією:








Курс гривні до долара в 2021 році відчутно не зміниться. Американська валюта буде, як і зараз, коштувати близько 28 гривень. Такий прогноз міністерства економічного розвитку озвучив глава відомства Ігор Петрашко в ефірі програми "Право на владу".

У Мінекономіки розповіли, яким буде курс долара в 2021 році

Курс долара. Фото: money24

У Мінекономіки оновили економічний прогноз на наступний рік. Катастрофічних ударів по українській валюті бути не повинно. Найближчим часом коливання можливі, але незначні, стверджує міністр економіки.

"Нам довелося скорегувати свій макропрогноз, тому що ми бачимо ту ситуацію, яка склалася зараз. Це 27,8 гривні за долар. На наступний рік, якщо мене не зраджує пам'ять, цифри приблизно такі ж", — сказав Петрашко.

Вже до кінця 2021 року долар може трохи піднятися в ціні — до 28,8 гривні. Але це також поки що лише прогнози.

Макроекономічний прогноз в Міністерстві економрозвитку, зокрема, роблять для того, щоб сформувати проект бюджету України на наступний рік. До слова, за прогнозами Міжнародного валютного фонду, курс долара в Україні в наступному році може досягти 30 гривень за долар.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що статки найбагатших людей планети всього за тиждень виросли ще на 209 мільярдів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини