Головна Новини Бізнес фінанси В уряді розповіли, скільки дешевих кредитів видали населенню
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді розповіли, скільки дешевих кредитів видали населенню

Дешеві кредити видають на підтримку малого та середнього бізнесу

2 червня 2020, 10:18 comments1234
Поділіться публікацією:

Кабмін продовжує реалізовувати програму дешевих кредитів для українських підприємців. Так, на минулому тижні українці отримали ще 62 кредиту на загальну суму 43 млн грн. В цілому, з лютого місяця поточного року в рамках програми "Доступні кредити 5-7-9%" банки видали 339 млн грн. Про це повідомили в прес-службі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

В уряді розповіли, скільки дешевих кредитів видали населенню

"Минулого тижня також відбулися дві знакові події для розвитку програми "Доступні кредити 5-7-9%": видано кредит для розвитку стартапу і виданий перший кредит під гарантію Фонду розвитку підприємництва. Обидва позики підприємці оформили в "Укргазбанку", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що депутати Верховної Ради в січні прийняли закон про створення Фонду розвитку підприємництва. В цей Фонд за 2020 рік передадуть 2 млрд грн. Фонд розрахований на підтримку малого і середнього бізнесу і пропонує кредити під низький відсоток для створення або розширення бізнесу. Максимальна сума, яку можна отримати за державною програмою становить 1,5 млн грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", "ПриватБанк" знизив ставки за існуючими програмами фінансування малого бізнесу щодо більш ніж 60 тисяч підприємців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини