Головна Новини Бізнес фінанси Вартість Bitcoin знову оновлює рекорди
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість Bitcoin знову оновлює рекорди

Вартість Bitcoin зросла до рекордної позначки за останні три роки

18 листопада 2020, 16:46
Поділіться публікацією:

Вартість найбільшої у світі за ринковою капіталізацією криптовалюти досягла максимуму за останні три роки — вартість одного Bitcoin сьогодні зросла майже до 18 500 дол. Про це повідомляє Coindesk.

Вартість Bitcoin знову оновлює рекорди

Поки Bitcoin наближається до рекордної позначки в 19 666 дол., якої йому вдалося досягти в грудні 2017 року, ще одна криптовалюта – Ethereum – також оновила максимуми. Вартість однієї монетки сьогодні зросла до 488 дол.

Європейські економісти вважають, що таких показників криптовалюти досягають на тлі кризи через коронавірус.

Ринкова капіталізація Bitcoin, яка розраховується шляхом множення загальної кількості монет в обігу на ціну, зараз становить 337,2 млрд дол., при цьому в грудні 2017 року капіталізація була на рівні 331,8 млрд дол., свідчать дані CoinMarketCap.

Нагадаємо, кілька днів тому Bitcoin взяв рекорд за вартістю за два роки. У ході торгової сесії досяг у піку 16 тис. 43 долара і подорожчав на 3,68% за добу. Вище позначки в 16 тис. доларів ця криптовалюта підіймалася в останній раз на початку 2018 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Биткойномат

28 листопада 2020, 11:21

Когда биткоин падает это хорошая возможность его докупить. Или если не хочеться платить, то еще можно получить его немножко просто так, с кранов - специальных сайтов которые раздают криптовалюту. Подобных сайтов очень много, одни появляются, другие исчезают. Чтобы облегчить сбор, существуют соответствующие решения - менеджеры криптовалютных кранов, например Damcoin Fauman для Windows. Использование менеджеров кранов позволяет частично автоматизировать процесс.


Новини