Головна Новини Бізнес фінанси Зростає щомісяця: стала відома зарплата глави СБУ Баканова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зростає щомісяця: стала відома зарплата глави СБУ Баканова

Третій місяць поспіль керівник СБУ отримує підвищену зарплату

22 серпня 2020, 20:08 comments1598
Поділіться публікацією:

Заробітна плата керівника Служби безпеки України Івана Баканова вже третій місяць поспіль підвищується, повідомляє "Страна".

Зростає щомісяця: стала відома зарплата глави СБУ Баканова

За даними СБУ, в червні Баканову було нараховано 93 567 гривень, що на понад 4 тисячі гривень більше, ніж в травні. Відзначається, що розмір зарплати вказано з урахуванням всіх надбавок і премій. А ось сума окладу в повідомленні відомства не вказана.

Тоді як в квітні зарплата глави СБУ з надбавками і преміями дорівнювала 87 399 гривень. Уже в наступному місяці, травні, Баканов отримав більше на 1 796 гривень: сума склала 89 195 гривень.

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Третьякова вважає занадто низькою зарплату нардепів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що парламентарії ініціювали прийняття нового закону про реструктуризацію заборгованості українців за комунальні послуги. Зареєстрований представниками "Слуги народу" документ передбачає стягувати до 25% заробітної плати або 20% пенсії в рахунок сплати боргу. "Коментарі" запитали експертів, чи ризикнуть нардепи прийняти такий явно непопулярний законопроект і як вирішити проблему боргів за комуналку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини