Головна Новини Бізнес інфраструктура Більше 30 українських виробників будуть працювати з французьким машинобудівним «гігантом»
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 30 українських виробників будуть працювати з французьким машинобудівним «гігантом»

Французька компанія Alstom розширює список постачальників комплектуючих для будівництва. Ними стануть більше 30 українських компаній

22 жовтня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

Французька компанія Alstom, яка виробляє рухомий і тяговий транспорт для залізниць і займається розвитком їх інфраструктури повідомила про готовність до співпраці з новими партнерами-виробниками. Компанія планує розширити цей список за рахунок українських компаній в рамках впровадження принципу локалізації своєї продукції, повідомляє Strou.net .

Більше 30 українських виробників будуть працювати з французьким машинобудівним «гігантом»

Фото: alstom.com

Представник компанії Флоренс Дюфур розповіла, що Alstom останні два роки активно шукали партнерів для виробництва комплектуючих до своєї продукції серед українських компаній. Для цього делегація французьких бізнесменів відвідувала виробництва на території України. Результат виявився більш ніж плідний. Нині вже підписано понад 30 договорів з українськими підприємствами-виробниками систем зв'язку, сигнальних систем, коліс металу та інших.

Також в компанії Alstom відзначили, що збираються використовувати комплектуючі, які незабаром будуть поставлятися для місцевого, а також для європейського ринку. Головними пріоритетами у співпраці компанія називає компетенцію, розвиток і кваліфікований персонал.

Представник українського офісу компанії Вадим Павленко заявив, що велика частина постачальників потребує розвитку, а французька сторона надасть необхідну допомогу за умови співпраці. Також розповів, що є компоненти, які вимагають певного періоду для освоєння, але частина з них вже сертифікована і може застосовуватися з виробництва перших одиниць техніки.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" писали про те, що В Україні шість трас можуть зробити платними .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини