Головна Новини Бізнес інвестиції Євробанк виділить $340 млн на допомогу регіонам України з великим числом переселенців з ОРДЛО і Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Євробанк виділить $340 млн на допомогу регіонам України з великим числом переселенців з ОРДЛО і Криму

Інвестиції будуть спрямовані на реконструкцію стратегічних об'єктів у регіонах з високим числом переселенців з окупованих територій

6 липня 2020, 19:59
Поділіться публікацією:

Європейський інвестиційний банкможет виділити Україні € 340 млн у рамках Програми відновлення. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу ЄІБ.

Євробанк виділить $340 млн на допомогу регіонам України з великим числом переселенців з ОРДЛО і Криму

Згідно з повідомленням, фінансування повинно бути спрямоване на створення, відновлення та поліпшення громадських будівель, в тому числі адміністративних будинків, шкіл, медичних центрів і лікарень, державних доріг і мостів, а також на постачання комунальних послуг.

Програма, зокрема, орієнтована на об'єкти, що розміщуються на підконтрольних територіях України в Донецькій і Луганській областях, а також чотирьох прилеглих областей — Харківської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської та міськрад в інших областях, щоб дати можливість їм впоратися з припливом внутрішніх переселенців , уточнив ЄІБ.

Як наголошується в повідомленні, фінансування передбачається виділити для таких секторів, як вода і водопостачання, енергетика, містобудування та транспорт.

Такі заходи передбачені спеціальним планом дій ЄІБ для України, розрахованого на три роки із загальним фінансуванням € 3 млрд.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про експертній думці, чи готова Україна піти на умови Росії для досягнення миру на Донбасі і присвоїти спірного регіону особливий статус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини