Головна Новини Бізнес історії успіху Ілон Маск за тиждень став багатшим на 13 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск за тиждень став багатшим на 13 млрд доларів

Ілону Маску не вистачає півмільярда, щоб обігнати Цукерберга

20 вересня 2020, 09:35 comments1016
Поділіться публікацією:

Ще на початку вересня, видатний підприємець Ілон Маск втратив місце в п'ятірці найбагатших людей планети через різке падіння акцій його компанії Tesla. Але за минулий тиждень, він зумів підвищити свій стан і знову піднятися в престижному рейтингу. Таку інформацію надало видання Forbes.

Ілон Маск за тиждень став багатшим на 13 млрд доларів

Ілон Маск | 123ru.net

Акції компанії Tesla, яка займається виробництвом електромобілів, різко збільшилися, тому Ілону Максу за тиждень вдалося примножити свій капітал на 13 мільярдів доларів. Зростання акцій компанії пов'язують із майбутнім заходом, який заплановано на 22 вересня. У цей день Ілон Маск анонсував черговий "переворот" від компанії Tesla, а саме нові технології та розробки бренду.

До слова, щоб обігнати Цукерберга і зайняти четверте місце в списку найбагатших бізнесменів світу, Ілону Маску не вистачає всього півмільярда доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що засновник американської компанії SpaceX Ілон Маск має намір побудувати на Марсі "самодостатнє місто". Цю ідею мільярдер планує втілити в реальність до 2050 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини