Головна Новини Бізнес історії успіху "Люди їдять цукерки": в Forbes пояснили повернення Порошенка в список мільярдерів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Люди їдять цукерки": в Forbes пояснили повернення Порошенка в список мільярдерів

Заступник редактора журналу Forbes вказав, що успіх п'ятого президента Петра Порошенка полягає в тому, що він вибрав шоколадну галузь, а не нафтову або металургійну

29 травня 2020, 00:13 comments4147
Поділіться публікацією:

Після того, як оновлений "Forbes Україна" опублікувала попередній рейтинг найбагатших українців, а п'ятий гарант Петро Порошенко замкнув трійку лідерів, в суспільстві виникло гаряче обговорення причин для його показового багатства. Заступник редактора журналу Володимир Ланда розповів версію аналітиків редакції, які готують відповідний топ-список.

"Люди їдять цукерки": в Forbes пояснили повернення Порошенка в список мільярдерів

Так, Ланда позначив, що втрати з 2016 року у Петра Порошенка значно нижче, ніж у найбільших бізнесменів із металургійних та нафтових галузей, оскільки саме вони в період кризи зазнали найбільше збитків.

"Цукерки люди досі купують. Цей бізнес до сих пір прибутковіше, ніж багато аналогічних компаній в світі. У разі Порошенка я не бачу нічого дивного", — уклав заступник головного редактора української версії Forbes в ефірі "24 каналу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що журнал "Forbes Україна" підготував рейтинг найбагатших бізнесменів України вперше з 2016 року.

Пробщее стан "золотої сотні" налічує понад 30 млрд дол США. Лідером рейтингу очікувано виявився гірничо-металургійний магнат Рінат Ахметов зі статком у 2,8 млрд дол, який, втім, помітно "витратився".

о порівнянні з піковим, 2013-м, роком статки найбагатшого українця скоротилося майже в шість разів", — зазначає видання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини