Головна Новини Бізнес історії успіху Tesla дорожчає рекордними темпами: що на це вплинуло
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla дорожчає рекордними темпами: що на це вплинуло

На тлі новин про те, що компанія Tesla хоче зробити акції доступнішими для своїх співробітників, вартість компанії різко зросла під час торгів

13 серпня 2020, 00:39
Поділіться публікацією:

Акції Tesla підскочили на цілих 6% в ході торгів на цьому тижні після того, як компанія оголосила про розділення акцій в співвідношенні п'ять до одного, щоб зробити їх більш доступними для співробітників і інвесторів, яке набере чинності 31 серпня. Про це повідомляє CNN.

Tesla дорожчає рекордними темпами: що на це вплинуло

Поділ акцій створює більше акцій компанії без зміни базової доларової вартості будь-якого окремого інвестора. Збільшуючи кількість доступних акцій, компанія може залучити нових інвесторів, яких в іншому випадку може відлякати висока ціна однієї акції.

Акції Tesla знаходяться на підйомі в цьому році, незважаючи на проблеми, пов'язані з пандемією коронавірусу. Акції виросли більш ніж на 200% з січня — до 1374 дол., А їх ринкова капіталізація перевершила такі компанії, як Disney, Toyota і Coca-Cola.

Раніше "Коментарі" писали, що Tesla повідомила про чистий прибуток в розмірі 104 мільйонів доларів і операційного прибутку в розмірі 327 мільйонів доларів, не дивлячись на закриття свого заводу у Фрімонті (штат Каліфорнія) майже за половину кварталу. Прибуток протягом останніх чотирьох кварталів дає право Tesla бути доданою до S & P 500. Ціна акцій Tesla в цьому році зросла більш ніж втричі, що робить її найціннішим автовиробником у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини