Нардеп Шахов закликав владу захистити столичний ЖК від рейдерства

Мова йде про майно та інвестиції в будівництво на значну суму

Скандал довкола елітного комплексу в Голосіївському районі набув нових масштабів: про ситуацію в ЖК Park Avenue, куди група осіб на чолі зі столичною ексдепутаткою Косіченко намагається під виглядом ОСББ завести власну структуру, заговорили з парламентської трибуни. Зокрема, про ймовірне рейдерське захоплення комплексу заявив нардеп Шахов під час обговорення питання відтоку інвестицій з України.

"Скажіть, а хто буде сюди вкладати якісь гроші, коли до мене, народного депутата з Луганщини, звертаються виборці з 211-го округу м. Києва з приводу рейдерства у ЖК Парк Авеню? Інвестори вклали свої кошти у житловий комплекс, а якісь негідники хочуть його захопити", – наголосив член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов під час пленарного засідання 9 вересня.

Він також зауважив, що йдеться про майно та інвестиції на суму понад 100 млн грн та закликав "слуг народу" звернути увагу на ситуацію у Голосіївському районі столиці і навести там лад.

Нагадаємо, група мешканок ЖК, на чолі з одіозною ексдепутаткою Київради і подругою Олеся Довгого Іриною Косіченко та колишньою нардепкою Вікторією Пташник, ініціювали серію публікацій у соцмережах та ЗМІ, де відкрито, але бездоказово звинуватили керуючу компанію у рейдерстві й залякуванні власників квартир.

Імовірно, таким чином ці особи намагаються пролобіювати створення у комплексі об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та перебрати контроль над майном у власні руки.

Журналісти також довідались, що один з так званих "активних мешканців" – Віталій Павленко, який систематично погрожував організаторам і учасникам зборів від "Комфортної оселі", володіє охоронною агенцією "Диктатор". Відтак є підстави припускати, що він має намір запропонувати власну фірму для заміни існуючої в комплексі охорони.