Головна Новини Бізнес новини компаній Акції Apple досягли рекордної позначки
commentss НОВИНИ Всі новини

Акції Apple досягли рекордної позначки

Прогнози Уолл-стріт стають все більш оптимістичними щодо Apple

30 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Акції Apple у вівторок ненадовго піднялися до внутрішньоденного рекорду, продовживши зростання на кінець року, який зміцнив її перевагу над Amazon як лідером серед найбільших технологічних компаній в 2020 році.

Акції Apple досягли рекордної позначки

Акции Apple виросли. Фото: ixbt.com

Акції Apple в грудні зросли на 16% на тлі ознак високого попиту на моделі iPhone 12 і оптимізму щодо створення безпілотних автомобілів. Завдяки цьому Apple обігнала Amazon: у 2020 році вона зросла на 87% в порівнянні з ростом Amazon на 79%. У цьому році індекс S & P 500 виріс на 16%.

Уолл-стріт стає все більш оптимістичною щодо перспектив Apple в наступаючому році: аналітики прогнозують, що відновлення економіки буде сприяти ще більшому попиту на iPhone, що носяться пристрої, такі як Airpods, і послуги. Згідно з даними, зібраними Bloomberg, очікується, що зростання виручки Apple виросте до 15% в 2021 фінансовому році з 6% в 2020 році, а зростання прибутку збільшиться вдвічі до 20%.

Після буму продажів електронної комерції в цьому році очікується, що в 2021 році Amazon побачить більш повільне зростання. Згідно з прогнозами, виручка зросте на 19% в 2021 році після зростання приблизно на 35% в 2020 році.

Акції Apple подорожчали на 1,5% до 138,79 долара, перш ніж стерти прибуток. Компанія з Купертіно, штат Каліфорнія, торгується з прибутком, який перевищує, в 35 разів прогнозовану на 2021 рік, у порівнянні з 10 на початку 2019 року. Amazon оцінюється в 56 разів більше передбачуваного прибутку.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple має намір випустити власний безпілотний автомібіль .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини