Головна Новини Бізнес новини компаній Армія порятунку почне приймати пожертвування в біткоїнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія порятунку почне приймати пожертвування в біткоїнах

Кошти будуть спрямовані на фінансування місцевих ініціатив Армії порятунку

17 грудня 2020, 18:23
Поділіться публікацією:

Engiven, провідна компанія, що надає послуги з пожертв криптовалюти, повідомила, що Західна територія Армії порятунку вибрала платформу Engiven для забезпечення можливості пожертвувань в біткоїні і ефіріумі на всій території США. Коли донори повідомляють свій поштовий індекс, пожертвування йдуть на фінансування місцевих ініціатив Армії порятунку.

Армія порятунку почне приймати пожертвування в біткоїнах

ФОТО: CoinDesk

Економічні наслідки кризи, що продовжується в області охорони здоров'я, призвели до того, що сім'ї і окремі особи зіткнулися з безробіттям і фінансовими труднощами, які, як очікується, триватимуть до свят і до наступаючого року.

"Ми вважаємо, що цінність і масове використання біткоїнов створили прекрасну можливість для пожертвувань, щоб задовольнити високий рівень потреб. Ми вдячні за наше партнерство з Engiven, яка надала плавний перехід до нашого нового покоління інструментів для збору коштів", — повідомив комісар Дуглас Райлі, лідер Армії порятунку на Західній території США.

Армія порятунку розраховує в цьому році надати святкову допомогу на 155 відсотків більшій кількості людей, тому новаторські заходи зі збору коштів мають вирішальне значення. Запатентовані технології Engiven дозволяють некомерційним організаціям безпечно приймати і витрачати пожертвування в криптовалюті, усуваючи при цьому складності і ризики, які можуть бути пов'язані з транзакціями в криптовалюті. Engiven також надає донорам можливість пожертвувати криптовалюту будь-який з 1,6 мільйона некомерційних організацій в їхній базі даних в США.

Як повідомляло видання "Коментарі", PornHub тепер приймає тільки криптовалюта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини