Головна Новини Бізнес новини компаній Bolt планують запустити доставку їжі та оренду самокатів в Києві вже влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

Bolt планують запустити доставку їжі та оренду самокатів в Києві вже влітку

Bolt планує запустити два нових сервіси улітку 2020 року

5 червня 2020, 01:27 comments1507
Поділіться публікацією:
Улітку 2020 року в Києві компанія Bolt планує запустити два нових сервісу, серед яких оренда самокатів і сервіс доставки їжі під назвою Bolt Food. Про це повідомили у виданні AIN з посиланням на заяву менеджера компанії Bolt в Україні Тараса Потічного.

Bolt планують запустити доставку їжі та оренду самокатів в Києві вже влітку

Компанія Bolt планувала запустити сервіс оренди самокатів ще навесні 2020 року, але була змушена перенести запуск на літо з-за розповсюдження пандемії коронавіруса Covid-19. Зате вже в теплий сезон мешканці кількох районів столиці зможуть насолодитися новим видом транспортних засобів. Представники компанії обіцяють, що самокатів вистачить на всіх.

Дату початку роботи нових сервісів Bolt поки не назвали, але планують анонсувати вже в червні. Сервіс доставки їжі вже почала збирати команду і веде переговори з сотнями ресторанів. Новий сервіс Bolt Food буде працювати тільки у тих українських містах, де вже є Bolt.

Як повідомляв портал "Коментарі", американські мільярдери розбагатіли на 500 мільярдів доларів з моменту початку пандемії коронавіруса Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ain.ua/
comments

Обговорення


Новини