Черговий сервіс доставки їжі покидає український ринок

Menu.ua йде з українського ринку

Ще один сервіс доставки їжі під назвою Menu.ua покидає український ринок слідом за популярним UberEats. Представники компанії повідомили, що планують або продати її, або просто повністю закрити. Про це розповів засновник і директор групи Menu Group Ваган Керобян в інтерв'ю виданню Retailers.

За його словами, сервіс запустили ще в жовтні 2019 року, але за цей час компанії вдалося охопити менше 1% українського ринку доставки їжі. Керобян заявив, що через поширення пандемії коронавіруса Covid-19 у компанії не виявилося необхідних ресурсів для подальшого розвитку бізнесу в Україні.

"Так, було суттєве зростання у Вірменії і Білорусі — на 50% лютий і березень. Ми потрапили в 1% компаній в усьому світі, у яких росли продажу під час карантину. В Україні теж був незначний ріст, але в той же час компанія була збитковою — щомісяця ми інвестували понад 100 тисяч доларів в зростання бізнесу", — заявив Ваган Керобян.

За його словами, вже 8 червня в компанії приймуть остаточне рішення про продаж або закриття бізнесу в Україні. У будь-якому випадку планують борги виплатити, але не відразу, а протягом 2-3 місяців.

Як повідомляв портал "Коментарі", Офіс президента опублікував фото порушення карантину Зеленським.