Глобальна діджиталізація: "Укрпошта" зробить свої послуги більш сучасними

Компанія «Укрпошта» планує оцифрувати всі свої послуги

Компанія "Укрпошта" планує осучаснити всі свої послуги до кінця цього року. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на всеукраїнському форумі "Україна 30. Інфраструктура".

Криклій зазначив, що всі послуги будуть оцифровані завдяки підтримці міжнародних партнерів.

"Перед "Укрпоштою" стоїть амбітне завдання – протягом цього року зробити 100% цифровізації послуг", – заявив міністр.

Це означає, що понад дві тисячі мобільних сільських відділень, які зможуть доставляти посилки, будуть залучені до системи електронної комерції.

Окрім цього в 2021-му році планується будівництва п'яти автоматизованих поштових хабів і десяти сортувальних депо.

Таким чином робота та якість послуг, які надаватиме "Укрпошта", зростуть.

Нагадаємо, що раніше "Укрпошта" погрожувала припинити доставку пенсій. Річ у тому, що уряд не оплачує цю послугу. Крім того, представник компанії повідомляв, якщо Кабмін на законодавчому рівні не встановить вищевказану оплату за працю працівників відомства, співпраця державної служби доставляння як мінімум з двома банківськими установами в частині залучення 100 мільйонів євро на реалізацію проектів Укрпошти буде скасована у зв'язку зі збитковістю поштового оператора.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський попередив про аферистів, які обманюють громадян. Шахраї з метою роздобути дані банківських карт, відправляють клієнтам "Укрпошти" від її імені лист на електронну пошту з вимогою оплатити 2:15 мита на міжнародну посилку. Як не потрапити під вплив аферистів, читайте в нашому матеріалі.