Головна Новини Бізнес новини компаній Головлікар Семенів у «Феофанії» покриває голову Центру превентивної медицини ГУД Перепаді, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Головлікар Семенів у «Феофанії» покриває голову Центру превентивної медицини ГУД Перепаді, - ЗМІ

У ЗМІ з'явилася інформація про сумнівні закупівлі в клінічній лікарні "Феофанія" Головного управління справами

6 липня 2020, 20:40 comments1273
Поділіться публікацією:

Керівник Центру превентивної медицини Головного управління справами Ольга Перепаді нібито причетна до сумнівних дій головного лікаря Клінічної лікарні "Феофанія" ГУС Ігоря Семеніва. Про це повідомляє видання "Апостроф".

Головлікар Семенів у «Феофанії» покриває голову Центру превентивної медицини ГУД Перепаді, - ЗМІ

"На початку червня "Феофанія" з подачі Перепаді, яка керує Центром превентивної медицини ГУС, обзавелася системою для ПЛР в реальному часі CFX96 Dx. Купили в "АЛТ Україна ЛТД" за 1,02 млн гривень. Однак ця ж компанія на своєму сайті продає цю систему за 900 тис. гривень. Тобто "Феофанія" переплатила 120 тис. державних гривень", — зазначає автор статті.

При цьому, далі підкреслюється, що ринкова вартість такого обладнання стартує від 700 тис. гривень, що свідчить про те, що "Феофанія" з фактичного схвалення Перепаді могла переплатити 320 тис. гривень.

Головлікар Семенів у «Феофанії» покриває голову Центру превентивної медицини ГУД Перепаді, - ЗМІ  - фото 2
Головлікар Семенів у «Феофанії» покриває голову Центру превентивної медицини ГУД Перепаді, - ЗМІ  - фото 3

Водночас у статті "Апострофа" йдеться про те, що Перепаді обіймає посаду лікаря-онколога в "Феофанії" і отримує за це зарплату, хоча прийому пацієнтів вона нібито не веде.

Разом з тим в матеріалі особливо акцентується увага на тісному зв'язку Перепаді з косметологічною клінікою "Поліс-Мед".

"Настільки тісний, що свою особисту сторінку в Інстаграмі вона назвала ім'ям цієї клініки", — пише автор статті.

Автор публікації особливо акцентує увагу на тому, що співзасновницями "Поліс-Меду" є раніше пересічні медпрацівники Ірина Пилипенко Людмила Недєльська, а також вказує на повну відсутність згадок про клініку в Інтернеті.

Крім того, у матеріалі сказано, що Перепаді нібито уникає декларування реального доходу.

Так, відзначаючи, що у 2016-2017 роках офіційно зареєстрований дохід Перепаді становив 6 тис. дол. і 9 тис. дол., у повідомленні зазначено: її витрати за цей період абсолютно не відповідали зазначеному заробітку.

"У грудні 2016 року на матір Перепаді була зареєстрована квартира в Києві, вартістю близько 250 тис. доларів. Там зараз живе сама Перепаді з сином. А вже в січні 2017-го в цьому ж будинку на її матір було зареєстровано ще і 2 машиномісця середньою вартістю в 60 тис. доларів. У цьому ж році Перепаді витратила на відпочинок 11 тис. доларів", — наголошує автор матеріалу.

Підсумовуючи, у статті висувається припущення про можливе пособництві керівництва ДУС діям Семеніва-Перепаді.

"Чи може в. о. керівника ГУС Ігор Лисий бути не в курсі того, що "Феофанія" забезпечує Перепаді та її сім'ї елітне житло, шикарний відпочинок і взагалі багате життя (якщо навіть не бути в долі)? Як і може про це не знати його заступник Дмитро Слободянюк, керівний профільним Управлінням охорони здоров'я та санаторно-курортних установ ГУС?", — запитує автор видання.

Нагадаємо, українцям дозволили лікуватися в елітній лікарні "Феофанія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини