Головна Новини Бізнес новини компаній Хелловін-сейл стартував: яким він буде в цьому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Хелловін-сейл стартував: яким він буде в цьому році

Хелловін підготував всім море знижок і акцій в магазинах побутової техніки

30 жовтня 2020, 11:33
Поділіться публікацією:

Наближається містичне свято, який хоч і не є національним, але вже щільно зміцнився серед українців. Адже крім яскравого макіяжу і страхітливих костюмів, він знаменний вигідними акціями та знижками на безліч товарів.

Хелловін-сейл стартував: яким він буде в цьому році

Що ж підготували продавці електронних гаджетів і техніки і яким буде Хелловін-сейл в цьому році?

"Коли від знижок страшно", — говорять в мережі Фокстрот, яка є найбільшим продавцем побутової електроніки, пропонуючи знижки до 64%. Наприклад, смартфон APPLE iPhone 11 64GB Black можна купити на 3500 грн дешевше від звичайної ціни, а модель APPLE iPhone SE (2 покоління) 64GB Black зі знижкою у 2000 грн.

Відчутно можна заощадити при покупці ноутбука — гаджета, який з початком локдауна пережив мало не друге народження. Тоді всі переконалися, що яким би просунутим і багатофункціональним не був смартфон, наявність ноутбука сьогодні є константою. Наприклад, такого, як LENOVO IdeaPad L340-15IRH Gaming Blue Gradient, який відрізняється високою продуктивністю і якістю відтворення графіки, тому ідеальний як для геймінгу, так і для виконання поточних завдань.

Варто придивитися до смарт-телевізорів та іншої побутової техніки для дому, яка також бере участь в Хелловін-розпродаж. Так, 43-дюймовий LG 43LM6300PLA з технологією Active HDR представлений за ціною 8 999 грн замість звичайної 10 999 грн. Або як вам холодильник HISENSE RB 406N4AC2, реальна знижка на який становить 3300 грн від стандартної вартості?

Що ще можна вигідно придбати в цей страшно-знижковий період, то це стіковий пилосос, планшет, пральну машину, дрібну побутову техніку та навіть посуд!

Крім того, всі покупці, які зроблять покупку в інтернет-магазині foxtrot.ua на суму від 3500 грн в період c 26.10 по 02.11.2020 р. автоматично беруть участь у розіграші сучасного телевізора з діагоналлю 43 дюйми і функцією Smart-ТВ. Детальніше про акцію — на сайті Фокстрот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини