Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія Tesla обігнала за капіталізацією Toyota
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Tesla обігнала за капіталізацією Toyota

Біржові котирування акцій Tesla знизилися після рекорду у 1000 доларів

15 червня 2020, 10:27 comments1950
Поділіться публікацією:

Tesla знову подешевшала. Про зниження капіталізації кажуть біржові котирування. Незважаючи на те, що акції компанії раніше, 10 червня, перевищили вартість у тисячу доларів, ажіотаж знизився, і тепер акції торгуються в вікні 935 доларів.

Компанія Tesla обігнала за капіталізацією Toyota

Тим не менш, ринкова капіталізація Tesla знаходиться на рівні 188 млрд доларів. Аналітики відзначають, що Tesla обійшла за рівнем капіталізації автогіганта Toyota з показником в 178,7 млрд доларів, що дозволило їй стати найбільшим автовиробником у світі.

Нагадаємо, що первинне розміщення звичайних акцій Tesla Inc. було проведено на американському торговому майданчику NASDAQ влітку 2010 року. Це IPO було визнано аналітиками першим успішним розміщенням цінних паперів американської компанії, що відноситься до автомобільного сектору фондового ринку за минулі 54 роки.

Українські інвестори можуть придбати акції Tesla, для цього потрібен фінансовий брокер чи компанія, які мають прямий доступ до біржі NASDAQ.

Компанія Tesla обігнала за капіталізацією Toyota - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", ранее Tesla опублікувала фінансовий звіт за перший квартал поточного року, який показав більш сильні позиції, ніж очікувалося. Після чого Ілон Маск написав у Twitter, що вважає вартість акцій завищеною. Ця інформація вплинула на хід торгів, в результаті чого тільки за один день Tesla подешевшала на 15 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини