Компанії екосистеми Concord Fintech Solutions посіли перші місця на PSM Awards 2020

Компанії зайняли відразу чотири призових місця, два із яких — перші

Три компанії, які формують інфраструктуру фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, посіли призові місця в номінаціях конкурсу PaySpace Magazine Awards 2020. Крім того, журі та експерти премії також відзначили проєкт ConcordBank IconBridge як "Найкращий techfin-проєкт". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила засновниця екосистеми Олена Сосєдка.

"Усі компанії та проєкти екосистеми Concord Fintech Solutions – це в першу чергу люди. Дві перемоги й призові місця в ще двох номінаціях на PSM Awards 2020 року – доказ високої експертності у фінтех-індустрії", – зазначила засновниця екосистеми.

Місця в номінаціях PaySpace Magazine Awards 2020 розподілилися таким чином:

1-е місце в номінації "Найкращий процесинговий центр" отримав незалежний ПЦ Procard.

1-е місце в "Найкращий techfin-проєкт" одержав продукт ConcordBank – IconBridge.

2-е місце в "Найкращий банк-еквайр" – банк ConcordBank.

3-е місце в "Найкращий партнер інтернет-магазинів з приймання платежів" – платіжний сервіс ConcordPay.

Нагадаємо, що Concord Fintech Solutions – це перша в Україні відкрита фінтех-екосистема, у межах якої учасники фінансового ринку можуть створювати й розвивати власні фінтех-проєкти.

Єдину інфраструктуру екосистеми формують банк ConcordBank, незалежний процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay, білінгова система MassPay, які надають різноманітні рішення на ринку, а також ряд глибинних експертиз команд. Крім того, у межах CSR-політики важливе місце в екосистемі посідає digital-біржа благодійності "ДоброДій", яка надає підтримку дітям з важкими захворюваннями й реалізує інші соціально важливі проєкти.

IconBridge – продукт ConcordBank. Techfin-рішення, яке містить модуль токенізації для додавання карти в гаманці за допомогою інтернет-банкінгу та модуль для керування токенами для співробітників банку.